BAŞKAN ERİŞ’TEN SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 00:07

BAŞKAN ERİŞ’TEN SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

BAŞKAN ERİŞ’TEN SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ
Son Güncelleme :

15 Şubat 2021 - 12:34

1360 Okuma

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Ödemiş’te evlilikte 40 yılı geride bırakan çiftleri ve 15 Temmuz Gazisi Emrah Çetin’i evlerinde ziyaret etti.

Sevginin emek verdikçe büyüyen bir çiçek olduğunu belirten Eriş, “Sevgi dolu atan kalplere bir ömür sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş, pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleşen ziyaretlerde çiftlere çiçek ve çeşitli armağanlar verdi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Bizim için elbette en büyük sevgi Vatan sevgisi, Bayrak sevgisi. Bu sevgi uğrunda canını ortaya koyan şehitlerimizi andık Sevgi Günü’nde.

Bize göre Sevgi Günü olan bu önemli günde en güzel bağ olan sevgi bağlarıyla ve emekleriyle hepimize örnek olan çiftlerimizi ziyaret etmek istedik. Evlilikleri 40 yılı, 50 yılı, 60 yılı deviren çiftlerimizle ve 15 Temmuz Gazimiz Emrah Çetin ve eşi Hilal Çetin ile Sevgi Günü’nde sevgi dolu dileklerimizi paylaştık. Çünkü, emek verdikçe büyüyen bir çiçektir sevgi.  Sevgi dolu atan kalplere bir ömür sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.