BAKAN KOCA’DAN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE MESAJI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 02:30

BAKAN KOCA’DAN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, terör örgütü PKK tarafından alıkonulan ve Gara’da şehit edilen 13 masum vatandaş için başsağlığı diledi.

BAKAN KOCA’DAN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE MESAJI
Son Güncelleme :

14 Şubat 2021 - 23:58

1820 Okuma

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 masum vatandaş için taziye mesajı yayımladı.

Koca, “Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Hain her fırsatta ihanetin şiddetini artırma hevesindedir. Tüm hainlerin hevesi kursağında kalacak. Masum canlara kıyan teröristler inlerine gömülecek” açıklamasında bulundu.

Sehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Hain her fırsatta ihanetin şiddetini artırma hevesindedir. Tüm hainlerin hevesi kursağında kalacak. Masum canlara kıyan teröristler inlerine gömülecek. pic.twitter.com/5IyozESZHn

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) February 14, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.