EGİKAD’TAN ÖZGENER’E İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:19

EGİKAD’TAN ÖZGENER’E İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

EGİKAD’TAN ÖZGENER’E İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ
Son Güncelleme :

12 Şubat 2021 - 9:40

1330 Okuma

Kadınlar için EGİKAD ve İZTO el ele verecek

Ege İş Kadınları Derneği’nde (EGİKAD) başkanlık görevini Duha Baran’dan devralan başkan Emre Pınar Kılıç, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret etti. Görüşmede,  EGİKAD ve İZTO arasında yapılabilecek işbirlikleri ve projeler konuşuldu.

Aynı zamanda İZTO 51. Komite ve Tarım Hayvancılık Komisyonu Üyesi de olan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç, Başkan Yardımcısı Seray Seyfeli ve Genel Sekreter Feray Saraçoğlu ile birlikte İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ile görüştü. İZTO Başkanı Mahmut Özgener’in kendilerini kabul etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren EGİKAD Başkanı Kılıç, “EGİKAD olarak iş yaşamındaki kadınların sorunları ve var olan sorunların çözümlerinde kadınların etkisi üzerine bir çok proje fikri ve çalışmamız bulunuyor. Bu anlamda İZTO gibi büyük bir kesimin temsilcisi olan kurumlar ile işbirlikleri, projelerimizin etki alanlarını genişletir, daha fazla kadına ulaşmamızı sağlar. Bu bakımdan İZTO’dan sıcak bir yaklaşım görmekten memnunum. Bu yakınlaşma ile birlikte iki kurum olarak işbirliği yaparak güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.

“Kadınların yanındayız”

 İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ise özellikle kadın derneklerine destek vermeye özen gösterdiklerini belirtti. EGİKAD’a yürüttükleri çalışmalarda her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurgulayan İZTO Başkanı Özgener, “EGİKAD’daki görev değişikliği hayırlı olsun. EGİKAD da kentimizin, bölgemizin önemli bir iş kadınları derneği. Kadınların iş yaşamında, siyasette, kamuda kısacası hayatın her alanında daha fazla yer alması için çaba gösteren EGİKAD’ın bu mücadelesinin her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.