BAKAN VARANK TOGG FABRİKASI İNŞAAT SAHASINI İNCELEDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 20:50

BAKAN VARANK TOGG FABRİKASI İNŞAAT SAHASINI İNCELEDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapımı devam eden TOGG Otomobil Fabrikası’nı ziyaret ederek, inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakan Varank’a Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu eşlik etti.

BAKAN VARANK TOGG FABRİKASI İNŞAAT SAHASINI İNCELEDİ
Son Güncelleme :

11 Şubat 2021 - 18:52

3950 Okuma

Türkiye’nin yerli otomobilinin üretilmesinin planlandığı 1 milyon 200 bin metrekarelik fabrika inşaat alanında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank incelemelerde bulundu. Bakan Varank ile beraberindeki heyeti Bursa Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Tacettin Arslan, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Ticaret Borsası Başkanı Özden Beki, Türkiye’nin otomobili girişim grubu TOGG’un yetkilileri ile Aydınlar Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Aydın ve firma çalışanları karşıladı.

Bakan Varank ve beraberindekiler fabrika inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alarak, incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.