MENDERES’TE SELİN YARALARI SARILIYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:02

MENDERES’TE SELİN YARALARI SARILIYOR

MENDERES’TE SELİN YARALARI SARILIYOR
Son Güncelleme :

10 Şubat 2021 - 11:13

1380 Okuma

Sel felaketinin ardından Menderes’te yaralar sarılmaya başlandı.

Menderes Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde zarar gören evlerde temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İzmir’de aşırı yağışlar nedeniyle oluşan sel felaketinde mağdur olan Menderesli vatandaşların yaraları sarılmaya başlandı. Menderes Belediyesi ve İZSU ekiplerinin ortak çalışmasıyla hasar gören su boruları yenilenirken, evlerini su basan vatandaşlara yardım eli uzandı. Zarar gören evlerde temizlik ve bakım işleri Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.

Birlikte atlatacağız

Felaketin yaşattığı olumsuz tabloyu ortadan kaldırmak için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Sel felaketinin ardından ekiplerimizle hızlı bir şekilde mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza destek olduk. Hasar tespit çalışmasının ardından ekiplerimiz su basan evlerde temizlik ve bakım çalışmalarına başladı. İZSU ile birlikte ortak çalışmamız kapsamında hasar gören su boruları da yenilendi. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Bu süreci el birliğiyle hep beraber atlatacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.