BOZDAĞ’DA ZİRVEYE TIRMANIRKEN 2 KİŞİ YÜKSEKTEN DÜŞTÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:53

BOZDAĞ’DA ZİRVEYE TIRMANIRKEN 2 KİŞİ YÜKSEKTEN DÜŞTÜ

BOZDAĞ’DA ZİRVEYE TIRMANIRKEN 2 KİŞİ YÜKSEKTEN DÜŞTÜ
Son Güncelleme :

07 Şubat 2021 - 20:55

1540 Okuma

Edinilen bilgiye göre, 10 kişilik bir grup, sabah saatlerinde Ödemiş ilçesi Bozdağ’da yürüyüşe çıktı. Bir süre sonra ikiye ayrılan gruptakiler farklı rotalarda yürüyüşlerine devam etti. Yürüyüşün devamında zirveye çıkan gruptan 2 kişi, yüksekten düşerek yaralandı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar kurtarıldı

İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine amfibik araçla giden ekipler, 2 yaralıya ulaştı. AFAD ekibi, yaralıları zirveden indirerek ambulansa ulaştırdı. Ödemiş Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralılardan birinin ayağının kırıldığı, diğerinin ise sırtında ağrı bulunduğu öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.