SEYİT TORUN VE TUNÇ SOYER SEL MAĞDURLARIYLA BİR ARAYA GELECEK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 18:31

SEYİT TORUN VE TUNÇ SOYER SEL MAĞDURLARIYLA BİR ARAYA GELECEK

SEYİT TORUN VE TUNÇ SOYER SEL MAĞDURLARIYLA BİR ARAYA GELECEK
Son Güncelleme :

03 Şubat 2021 - 12:59

1710 Okuma

İzmir’deki sel felaketi nedeniyle kente gelen CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Torun ve Soyer, selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunacak.

Sel felaketinin ardındanCumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla İzmir’e gelen CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da eşlik etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “geçmiş olsun” mesajını ileten Seyit Torun, “Bir deprem yaşandı ama olağanüstü bir çabayla yaralar sarıldı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalanların her türlü ihtiyaçları giderildi. Büyük bir başarıyla süreç yürütüldü. Şimdi de maalesef bir sel felaketi oldu” dedi. Başkan Tunç Soyer ise İzmir’e geldiği için Torun’a teşekkür etti. Felaketlerin birlikte üstesinden gelmen in öneminden bahseden Soyer, dayanışmaya vurgu yaptı.
Başkan Soyer ile Seyit Torun, görüşmelerinin ardından selden etkilenen ilçelerde incelemelerde bulunacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.