FETÖ İTİRAFÇISI GENERAL: RÜTBEMİ GÜLEN TAKTI, BEN DE ELİNİ ÖPTÜM | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 14:15

FETÖ İTİRAFÇISI GENERAL: RÜTBEMİ GÜLEN TAKTI, BEN DE ELİNİ ÖPTÜM

Fetullahçı Terör Örgütü irtibatı nedeniyle gözaltına alınan ve itirafçı olan emekli tuğgeneral Serdar Atasoy’un ifadelerine ulaşıldı: Teğmenlik rütbemi Fetullah Gülen taktı, ben de onun elini öptüm.

FETÖ İTİRAFÇISI GENERAL: RÜTBEMİ GÜLEN TAKTI, BEN DE ELİNİ ÖPTÜM
Son Güncelleme :

03 Şubat 2021 - 14:08

1960 Okuma

Ankara’da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 2’si eski tuğgeneral 3 şüpheli yakalandı. Örgütün gizli sorumlu olduğu belirlenen sivil tutuklanırken eski tuğgenerallerden biri etkin pişmanlıktan yararlandı.

İtirafçı olan emekli tuğgeneral Serdar Atasoy’du…  TRT Haber Atasoy’un ifadesinin ayrıntılarına ulaştı.

Atasoy, Ağustos 2020’de yapılan Yüksek Askeri Şura’da tuğgeneralliğe terfi ettirilerek, Kara Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı’na atandı. Ancak FETÖ’nün gizli sorumluları ile ankesörlü telefonlar üzerinden geçmişte görüştüğü tespit edilince göreve başlamasına izin verilmedi ve emekli edildi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.