BAKAN MUSTAFA VARANK’TAN ‘REFORM’ AÇIKLAMASI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 22:00

BAKAN MUSTAFA VARANK’TAN ‘REFORM’ AÇIKLAMASI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, ”Ekonomi ve hukuk alanındaki reform gündemimizin hayata geçmesiyle ben bu ivmenin çok daha hız kazanacağına, 2021 yılının 2023 hedeflerimiz doğrultusunda bir atılım yılı olacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

BAKAN MUSTAFA VARANK’TAN ‘REFORM’ AÇIKLAMASI
Son Güncelleme :

03 Şubat 2021 - 14:09

1960 Okuma

Bakan Varank’ın açıklamalarından satır başları:

Ekonomi ve hukuk alanındaki reform gündemimizin hayata geçmesiyle ben bu ivmenin çok daha hız kazanacağına, 2021 yılının 2023 hedeflerimiz doğrultusunda bir atılım yılı olacağına inanıyorum.

Toplumsal olayların fitilinin ateşlenmesini bekleyenler var. Boğaziçi’nden yeni bir Gezi çıkarmak isteyenlerin tuzağına gençleri düşürmeyiz.

AYRINTILAR GELİYOR…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.