AVUKAT DERYA YANIK’TAN İMAMOĞLU’NUN BOĞAZİÇİ VE ‘LİYAKAT’ YALANINA CEVAP! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 21:00

AVUKAT DERYA YANIK’TAN İMAMOĞLU’NUN BOĞAZİÇİ VE ‘LİYAKAT’ YALANINA CEVAP!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ndeki provokatörleri ‘liyakat’ kılıfıyla savunmasına ‘İşten attığınız Boğaziçili çalışanın duruşmasına bugün girdim’ diyen Avukat Derya Yanık’tan anlamlı bir cevap geldi.

AVUKAT DERYA YANIK’TAN İMAMOĞLU’NUN BOĞAZİÇİ VE ‘LİYAKAT’ YALANINA CEVAP!
Son Güncelleme :

03 Şubat 2021 - 23:12

6070 Okuma

İmamoğlu kutsallarımızın da hedef alındığı provokatif olayları “rektör atama yöntemine karşı bilimin ve üniversitenin onuruna sahip çıkmak” sözleriyle savunarak şu ifadeleri kullandı:

“Gençlere şiddet son bulmalı ve yetkili makamlar onları dinlemeli. Boğaziçili gençlerin makul ve haklı talepleri şöyle; 1) Arkadaşlarımız serbest bırakılsın 2) Öğrencilere polis müdahalesi dursun 3) Medyada bize uygulanan, fiziksel ve duygusal karalama kampanyası son bulsun 4) Rektör istifa etsin, rektörlük seçimi üniversite bünyesinde olsun”

AVUKAT YANIK: HANİ LİYAKAT DİYORSUNUZ YA?!

Yanık, verdiği yanıtta bugün CHP’li İmamoğlu’nun işten çıkardığı Boğaziçi mezunu bir çalışanın duruşmasına girdiğini belirterek ‘liyakat’ hatırlatmasında bulundu. Yanık cevabında ‘İşten attığınız Boğaziçili çalışanın duruşmasına bugün girdim Ekrem bey. Onu da konuşalım mı? Hani liyakat diyorsunuz ya?!’ ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.