BAKAN SOYLU’DAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE ÇAĞRI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 19:13

BAKAN SOYLU’DAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE ÇAĞRI

İçişleri Bakanı Soylu, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki olaylarla ilgili açıklama yaptı. Öğrencilere seslenen Soylu, “Kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin. Sizden beklentimiz, bilimsel başarı, okul başarısı, Büyük ve Güçlü Türkiye’ye hazırlanmanızdır” ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU’DAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE ÇAĞRI
Son Güncelleme :

02 Şubat 2021 - 12:01

1920 Okuma

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki provokasyonlara ilişkin açıklama yaptı. Öğrencilere seslenen Soylu, “Hayatta hiç bir başarının altında imzası olmayan, bir ajansın elinde oyuncak olan, solcu bile olamayan kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin” dedi. Soylu’nun açıklaması şöyle:

“Kabe-i Muazzama’ya hakaret eden LGBT  sapkınlarına müsamaha göstermeli miyiz?
Elbette hayır

Rektörlük binasını işgale kalkan LGBT sapkınlarına müsamaha göstermeli miyiz?
Elbette hayır

Boğaziçi’nin olan biteni izleyen sakinlerine bir sözüm var:
Hayatta hiç bir başarının altında imzası olmayan, bir ajansın elinde oyuncak olan, solcu bile olamayan kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin…

Sizden beklentimiz, bilimsel başarı,
Sizden beklentimiz, okul başarısı,
Sizden beklentimiz, Büyük ve Güçlü Türkiye’ye hazırlanmanızdır.”

Tuzağa düşmeyin… pic.twitter.com/HZKRM18fPL

— Süleyman Soylu | Maske Mesafe↔️ Temizlik (@suleymansoylu) February 2, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.