AFAD’DAN İZMİR DEPREMİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 12:39

AFAD’DAN İZMİR DEPREMİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Gelen bir son dakika haberine göre; Dün sabah saatlerinde İzmir açıklarında meydana 5.1 büyüklüğündeki depremden sonra oluşan artçılarla ilgili AFAD bir açıklama yayınladı.

AFAD’DAN İZMİR DEPREMİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!
Son Güncelleme :

02 Şubat 2021 - 14:57

2080 Okuma

İzmir Karaburun açıklarında üst üste meydana gelen depremlerin ardından, AFAD sosyal medyadan bir bilgilendirme yayınladı. İzmir’de yaşanan artçı depremlere dikkat çeken AFAD, bölgeyi takip ettiklerini vurguladı.

AFAD’ın paylaşımı şöyle:

1 Şubatta Midilli açıkları (Karaburun) İzmir ‘de meydana gelen, Mw 5.1 büyüklüğündeki depremden sonra 2 Şubat saat 13.10’a kadar büyüklükleri 1.2-4.8 arasında değişen 137 artçı deprem kaydedilmiştir.

Ülkemiz ve yakın çevresinin deprem aktivitesi 7/24 izlenmektedir

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.