SON DAKİKA: METEOROLOJİ’DEN YENİ RAPOR! ÖĞLEDEN SONRA BAŞLIYOR.. | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 02:36

SON DAKİKA: METEOROLOJİ’DEN YENİ RAPOR! ÖĞLEDEN SONRA BAŞLIYOR..

Yeni haftada hava durumu nasıl olacak sorusu binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Meteoroloji tarafından yayımlanan son verilere göre pazartesi öğle saatlerinden itibaren Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çanakkale illeri ile Edremit Körfezi çevresinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Antalya il merkezi ile batı ilçelerinde de sağanak yağış etkili olacak.

SON DAKİKA: METEOROLOJİ’DEN YENİ RAPOR! ÖĞLEDEN SONRA BAŞLIYOR..
Son Güncelleme :

01 Şubat 2021 - 9:39

1870 Okuma

Meteoroloji tarafından yayımlanan son verilere göre haftanın ilk üç günü belli bölgelerde sağanak yağış etkili olacak. Marmara ve Ege kıyı bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Perşembe ve cuma günü ise yurt genelinde sıcak hava etkili olacak. Hafta genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Pazartesi günü başta İstanbul olmak üzere kıyı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. İzmir, Çanakkale, Antalya’da sağanak yağış etkili olacak. Ankara’da ise güneşli bir hava var. Yurt genelinde kar yağışı beklenmiyor.

Sağanak yağış salı günü de devam edecek. Özellikle Antalya’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Çarşamba günü sağanak yağış Ege ve Marmara’da etkili olacak.

Perşembe günü ise yurdun büyük bölümünde güneşli hava etkili olacak. Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari’de sağanak yağış etkili olacak.

Cuma günü yağışlar bu kez Kuzey bölüme kayıyor. Samsun başta olmak üzere kıyı bölgelerde sağanak yağış etkili olacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.