MENDERES’TE SOSYAL ALANLAR HAZIRLANIYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:18

MENDERES’TE SOSYAL ALANLAR HAZIRLANIYOR

MENDERES’TE SOSYAL ALANLAR HAZIRLANIYOR
Son Güncelleme :

01 Şubat 2021 - 10:56

1570 Okuma

Menderes Belediyesi tarafından ilçede bulunan piknik alanlarında budama ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Görece ve Çatalca’da bulunan piknik alanları pandemi sonrası yasakların kalkmasıyla vatandaşların keyiflice vakit geçirmesi için hazır hale getiriliyor. Ekipler tarafından toplam 10 dönümlük alanda budama ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Hazırlıklarımız sürecek

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Salgın sürecinde vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Koronavirüs ile mücadelemiz sürerken, salgının sona ereceği günler için de hazırlıklarımızı gerçekleştiriyoruz. Pandemi sonrası ailelerimizle keyiflice zaman geçireceğimiz sosyal alanlarımızda hazırlıklarımız devam ediyor. Bu kapsamda Görece ve Çatalca’da bulunan toplam 10 dönümlük piknik alanlarımızda  budama ve temizlik çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçe genelinde yer alan tüm sosyal alanlarımızda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.