BERGAMA’DA FIRINLARA DENETİM | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 13:01

BERGAMA’DA FIRINLARA DENETİM

BERGAMA’DA FIRINLARA DENETİM
Son Güncelleme :

01 Şubat 2021 - 10:58

1270 Okuma

Halk sağlığı için hijyene dikkat eden Bergama Belediyesi ekipleri fırınlara denetim yaptı.

Belediye Temizlik İşleri ve Çevre Sağlığı Koruma Müdürlüğü’nün Zabıta Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiği denetimlerde fırınlar ekmek satışının yapıldığı tezgâhtan, ekmek hamurunun hazırlandığı mutfak bölümü ve depolarına kadar kontrolden geçirildi. Hijyen ve ruhsat durumları kontrol edilerek gerekli uyarılarda bulunuldu.

BAŞKAN KOŞTU’DAN FIRINCI ESNAFINA TEŞEKKÜR

Yapılan kontrollerde halk sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir durumla karşılaşılmadığını açıklayan Başkan Koştu, “Hemşehrilerimiz ilçemizde bulunan fırınların ürettiği her çeşit ekmeği gönül rahatlığı ile alıp yiyebilirler. Kontrollerimizde fırıncı esnafımızın genel olarak temizlik kurallarına dikkat ederek üretim yaptığını gözlemledik. Her bir esnafımıza bu duyarlılıkları için teşekkür ederim. Halk sağlığı için esnafımızın bundan böylede hijyene dikkat ederek ekmek pişirmeleri çok önemli. Kontrollerimize sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Kurallara uymayan, rehavet gösteren esnafımız için yasal işlemlerin yapılacağını buradan hatırlatmak isterim” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.