TSK ”EŞSİZ BİR GÖRÜNTÜ” DİYEREK PAYLAŞTI! F-16’NIN SNİPER POD’UNA YANSIDI… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 07:10

TSK ”EŞSİZ BİR GÖRÜNTÜ” DİYEREK PAYLAŞTI! F-16’NIN SNİPER POD’UNA YANSIDI…

Milli Savunma Bakanlığı’ndan sosyal medya hesabından paylaşılan görüntü büyük beğeni topladı. Bakanlık hesabından paylaşılan görüntüde F-16 uçağının Sniper Pod’una yansıyan görüntüler dikkat çekti.

TSK ”EŞSİZ BİR GÖRÜNTÜ” DİYEREK PAYLAŞTI! F-16’NIN SNİPER POD’UNA YANSIDI…
Son Güncelleme :

24 Ocak 2021 - 18:27

2510 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı twitter hesaplarından dikkat çeken bir görüntü paylaşıldı. Bakanlık muhteşem görüntüleri paylaştığı mesajında ‘Hava Kuvvetlerimizin kahraman Pilotlarından unutulmayacak bir görüntü… Tuz Gölü civarında yapılan bir gece uçuşu sırasında F-16 uçağımızda bulunan Sniper Pod’a eşsiz bir dolunay görüntüsü yansıdı’ ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.