SU SAYAÇLARINI ÇALDIĞI İDDİA EDİLEN İZSU ÇALIŞANI TUTUKLANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 02:42

SU SAYAÇLARINI ÇALDIĞI İDDİA EDİLEN İZSU ÇALIŞANI TUTUKLANDI

SU SAYAÇLARINI ÇALDIĞI İDDİA EDİLEN İZSU ÇALIŞANI TUTUKLANDI
Son Güncelleme :

24 Ocak 2021 - 18:19

1740 Okuma

İzmir’de su sayaçlarını çaldığı iddia edilen İZSU çalışanı tutuklandı Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 60 civarında su sayacı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) yazılı ceket bulundu.

İzmir’in Karaburun ilçesinde, su sayaçlarını çaldığı iddia edilen bir kişi tutuklandı. Karaburun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Saip Mahallesi’nde çok sayıda su sayacının çalınması üzerine çalışma başlattı.

Polis, ihbar üzerine H.M’yi su sayacı sökerken yakaladı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 60 civarında su sayacı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) yazılı ceket bulundu. H.M’nin İZSU’da sayaç okuma personeli olarak çalıştığı öğrenildi. Şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.