KORONA AŞISI OLDU SAATLER SONRA ÖLDÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 01:07

KORONA AŞISI OLDU SAATLER SONRA ÖLDÜ

KORONA AŞISI OLDU SAATLER SONRA ÖLDÜ
Son Güncelleme :

24 Ocak 2021 - 18:10

1600 Okuma

Dünya üzerinde milyonlarca insana bulaşan corona virüsü salgınına karşı geliştirilen aşılar ile ilgili birçok iddia ortaya atılmaya devam ediliyor. ABD’de Covid-19 aşısı olan bir kişinin saatler sonra ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

ABD basını, California eyaletindeki Sacramento kentinde corona virüsü aşısı olan bir kişinin saatler içinde ölmesini tartışıyor…

İsmi açıklanmayan kişinin Aralık ayında corona virüsüne yakalandığı belirtilirken Placer County Şerif Ofisi, 21 Ocak’ta aşı olan kişinin saatler içinde yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayla ilgili başka detay verilmedi.

Güvenlik güçleri yaşamını yitiren kişiye hangi aşının verildiğinin bilinmediğini söylerken, “Bu olayı aktif olarak inceleyen birçok lokal, eyalet ve federal kurum bulunmaktadır. Henüz ölüm sebebi ile ilgili net bir bilgimiz yok, soruşturma devam ediyor” açıklamasını yaptı.

CBS’in Sacramento’da yayın yapan ayağı ise, Şerif’in “Otopsi pazartesi günü yapılacak” dediğini aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.