KARABAĞLAR’DA ZABITALARA ONLİNE EĞİTİM | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:11

KARABAĞLAR’DA ZABITALARA ONLİNE EĞİTİM

KARABAĞLAR’DA ZABITALARA ONLİNE EĞİTİM
Son Güncelleme :

14 Ocak 2021 - 11:00

1250 Okuma

 

Başkan Selvitopu da memur adaylarına seslenerek, ‘güleryüzlü olun’ çağrısı yaptı.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kadrosunda görev yapan memur adayı personele, hazırlayıcı eğitimler veriliyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, online gerçekleştirilen eğitim programında memur adaylarına seslenerek, “Görevinizi yaparken ne kadar bilgili olursanız, esnafımızın, vatandaşlarımızın yaşamı da o kadar kolaylaşır” dedi.

Zabıtaların belediyenin sahadaki yüzü olduğunu ve imar, hukuk, çevre gibi birçok konuyu bilmeleri gerektiğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Bu eğitimler de onun için veriliyor. Konuların tamamını dikkatle dinlemenizi tavsiye ediyorum. Sokaktaki asayişin sağlanmasından kentleşmeye kadar bir çok konuya ayrıntılarıyla hakim olursanız, sahada o kadar rahat edersiniz. Bu esnafımızın, vatandaşlarımızın olduğu kadar sizin yararınıza da olur” diye konuştu.

Zabıta personelinin koronavirüs salgınından bu yana sahada etkin bir şekilde görev yaptığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bu mücadelede görev alan, fedâkarca çalışan arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Halen bu mücadele devam ediyor ve sizler de bu çalışmalarda yer alıyorsunuz” dedi.

Hoşgörülü ve güleryüzlü olun

Tüm zabıta personeline hoşgörülü ve güleryüzlü olma çağrısı da yapan Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“İşimizi, vatandaşımızın ve esnafın üzerinde baskı kurarak yapma gibi bir anlayışımız, tercihimiz yok. Daha çok ikna yoluyla, onları da bilgilendirerek görevimizi yapacağız. Sonuçta hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza doğruları anlatarak kentte disiplini sağlamak, daha sağlıklı olur anlayışındayız. Karşıdakinin de hak ve hukukunu gözeten bir anlayışı Karabağlar’da hakim kılırsak, herkes mutlu olur. Görevini layıkıyla yapmaya çalışan tüm personelimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm zabıta arkadaşlarımızı özverili çalışmaları nedeniyle bir kez daha kutluyor; hepinize başarılar diliyorum”

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, KPSS puanıyla belirlenen 41 aday memurla kadrosunu güçlendirdi. Aday memurlar geçen yılın ortalarında göreve başladılar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.