BAŞKAN KOŞTU’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:27

BAŞKAN KOŞTU’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN KOŞTU’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI
Son Güncelleme :

12 Ocak 2021 - 9:59

1090 Okuma

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Başkanı Hakan Koştu basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Koştu, basın mensuplarının her birini kutlayıp, büyük emek gerektiren haberciliği özveri bir şekilde yerine getiren, kamuoyunu bilgilendiren basın emekçilerine teşekkür etti.

Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak başkanlık makamında gazetecileri ağırlayan Başkan Koştu, samimi bir ortamda sohbet havasında gerçekleşen davette, Bergama için her biri büyük önem taşıyan vizyon projeler hakkında bilgiler verip, geride bıraktığımız 2020 yılının değerlendirmesini yaptı.

2020’nin Koronavirüs pandemisine ve bütün olumsuzluklara rağmen Bergama açısından projelerin hazırlık yılı olduğuna dikkat çeken Başkan Koştu, 2021 yılınında bu projelerin tabiri caizse ete, kemiğe bürüneceği bir yıl olacağına işaret etti.

Basının ve özellikle yerel basının haber alma ve kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından vazgeçilmez ve önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Koştu, davete katılan ve mazeretlerini bildirerek katılamayan her bir gazetecinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.