BAŞKAN ORAN’DAN TOROĞLU’NA SERT TEPKİ; ”FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 09:38

BAŞKAN ORAN’DAN TOROĞLU’NA SERT TEPKİ; ”FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR!

BAŞKAN ORAN’DAN TOROĞLU’NA SERT TEPKİ; ”FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR!
Son Güncelleme :

11 Ocak 2021 - 15:09

1280 Okuma

 

Erman Toroğlu’nun “Böyle çingenelik olur mu?” sözlerine tepki gösteren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Farklılıklarımız zenginliğimizdir! Biz işte böyle güzeliz!” dedi.

 

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu’nun Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın sözlerini eleştirirken kullandığı, “Böyle çingenelik olur mu ya, çingenelik…” sözlerine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Erman Toroğlu’nun Roman vatandaşları ilgilendiren sözlerini eleştirerek, her türlü ırkçılığa, bölücülüğe ve ayrımcılığa karşı olduğunun altını çizen Başkan Oran, “Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu’nun bir televizyon programındaki maksadını aşan, Roman kardeşlerimizi yaralayan bu sözler kabul edilemez. Bu ayrıştırıcı söylemi tümüyle kınıyor ve reddediyorum. Farklılıklarımız zenginliğimizdir! Biz işte böyle güzeliz!” dedi. Başkan Oran, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Her zaman gönül birliği içinde olmaktan gurur duyduğum Roman kardeşlerime sevgilerimi gönderiyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.