ERDOĞAN’DAN GAZETECİLER GÜNÜ AÇIKLAMASI: ” BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEYECEĞİZ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 06:23

ERDOĞAN’DAN GAZETECİLER GÜNÜ AÇIKLAMASI: ” BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye olarak basın özgürlüğünden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimiz gibi, bu kavramın istismar edilmesine de asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

ERDOĞAN’DAN GAZETECİLER GÜNÜ AÇIKLAMASI: ” BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEYECEĞİZ
Son Güncelleme :

10 Ocak 2021 - 13:08

1890 Okuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’ne ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan’ın kullandığı ifadeleri şöyle:

Yeni medya mecralarının gazetecilik adına sunduğu imkanların meslek ilkeleri ve basın ahlakından taviz vermeden kullanılması hayati önemdedir.

Türkiye olarak basın özgürlüğünden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimiz gibi, bu kavramın istismar edilmesine de asla müsaade etmeyeceğiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.