ALİAĞA PAZARINDA SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ İÇİN DENETİMLER SÜRÜYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 20:19

ALİAĞA PAZARINDA SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ İÇİN DENETİMLER SÜRÜYOR

ALİAĞA PAZARINDA SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ İÇİN DENETİMLER SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

09 Ocak 2021 - 8:31

1210 Okuma

İzmir’in Aliağa ilçesi Atatürk Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde yılın ilk pazarı kuruldu.

Aliağa’nın en büyük kapalı pazarı olma özelliğini taşıyan pazarda sebze, meyve, bakliyat, tavuk, balık, süt ürünleri ile yöresel ürünler dışında tuhafiye ürünlerinin satışı yapılıyor. Aliağa Belediyesi, vatandaşların ve pazar esnafının sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için gerekli önlemleri alıyor.

Sağlıklı ve Hijyenik Alışveriş
Vatandaşların pazar alanına girişlerinde yoğunluk oluşmaması için kontrollü bir şekilde girmeleri sağlanırken, Aliağa Belediyesi Sağlık Ekipleri tarafından vatandaşların ateş ölçümleri gerçekleştirildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise gün boyunca pazar yerinde vatandaşlara ve pazarcılara maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlattı.

Pazar Yerinde Kovid-19 Denetimleri Sürüyor
Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, “Aliağa Belediyesi Atatürk Mahallesi kapalı Pazar Yeri’nde 2021 yılının ilk pazarı ve ilçemizin en büyük pazarını kurduk. Sabahın erken saatlerinden itibaren buradaydık. Pazar yerimizin üst katında sebze, meyve, tavuk, balık, peynir, zeytin ve köy pazarı bölümleri alt katta ise tuhafiye ürünleri yer alıyor. Kovid-19 ile ilgili her türlü tedbirimizi aldık. Zabıta arkadaşlarımız tarafından pazar yerinde yapılması gereken denetimler sıklıkla yapılıyor. Anonslarla vatandaşlarımıza koronavirüs tedbirleriyle ilgili uyarılarımızı gerçekleştiriyoruz. Biz her türlü tedbirimizi aldık. Esnaflarımıza hayırlı kazançlar, vatandaşlarımıza iyi alışverişler dileriz.” diye konuştu. Pazar yerinde alınan kovid-19 tedbirleri, pazarcılar ve alışverişe gelen vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.