O HASTANE HER GÜN ÖZEL BİR NOT İLE SAĞLIK PERSONELİNE SAĞLIK KİT’İ DAĞITIYOR.! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 15:31

O HASTANE HER GÜN ÖZEL BİR NOT İLE SAĞLIK PERSONELİNE SAĞLIK KİT’İ DAĞITIYOR.!

O HASTANE HER GÜN ÖZEL BİR NOT İLE SAĞLIK PERSONELİNE SAĞLIK KİT’İ DAĞITIYOR.!
Son Güncelleme :

08 Ocak 2021 - 11:23

5580 Okuma

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi Yönetimi’nden Sağlık çalışanlarına her gün üzerinde özel bir not ile sağlık kiti dağıtılıyor.

Sağlık çalışanlarının öneminin arttığı pandemi süreci boyunca, çalışanlarını küçük jestlerle mutlu eden İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi Yöneticileri’ne, sağlık çalışanları da her gün yapılan bu jest’ten dolayı sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

Sağlık çalışanları  Sosyal medya üzerinden şu ifadeleri kullandı,

İzmir Dr.Suat Seren Göğüs hastalıkları Hastanesi olarak Yöneticilerimizin bizlere her gün temin ettiği kitleri (Koruyucu önlük, 3m maske, bone ve cerrahi maske) bu anlamlı teşekkür notuyla vererek biz sağlık çalışanlarını Dünya’nın ve Ülkemiz’in geçmiş olduğu bu zor günlerde motive ettiği için çok teşekkür ederiz.

#drfahrettinkoca #izmirilsağlıkmüdürlüğü #dr.suatseren_

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Derya nişli 8 Ocak 2021 / 12:49 Cevapla

Allaha emanet olun… Bu dönemin kahramanları