BAŞKAN ORAN; ”SEVDAMIZ DAHA YEŞİL ÇEŞME” | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 22:49

BAŞKAN ORAN; ”SEVDAMIZ DAHA YEŞİL ÇEŞME”

BAŞKAN ORAN; ”SEVDAMIZ DAHA YEŞİL ÇEŞME”
Son Güncelleme :

07 Ocak 2021 - 11:36

1360 Okuma

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Alaçatı’da dut fidanı dikerek sokakları mis kokulu, yemyeşil bir Alaçatı’da yaşamanın önemine dikkat çekti.

Çeşme Belediyesi ile Alaçatı Turizm Derneği işbirliğiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilen dut fidanları Alaçatı Pazaryerinde bulunan sokak üzerine dikildi. Törene Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran da katıldı.

Başkan Oran, eskiden dut ağaçlarıyla bezenmiş bu sokaktaki ağaçların zamanla kuruyarak yok olması nedeniyle, yeniden erkek dut ağaçları dikimi gerçekleştirildiğini söyledi. Dut ağacını dikerek, can suyu veren Başkan Oran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti. Daha yeşil, daha güzel bir Çeşme için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Oran, “Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras ağaçtır” dedi.

Cahit Sıtkı gibi “Memleket isterim gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; kuşların çiçeklerin diyarı olsun…” diyen Oran, sokakları mis kokulu, yemyeşil bir Alaçatı’da yaşamanın önemine dikkat çekti.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.