ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN İSMİ TİRE’DE YAŞAYACAK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 11:47

ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN İSMİ TİRE’DE YAŞAYACAK

ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN İSMİ TİRE’DE YAŞAYACAK
Son Güncelleme :

06 Ocak 2021 - 10:01

1750 Okuma
FETHİ SEKİN GENÇLİK PARKI AÇILDI
Dört yıl önce bugün, İzmir Adliyesi’ne katliam yapmak üzere gelen teröristlerle tek başına çarpışarak, birçok kişinin hayatını kurtarmak için bedenini siper eden kahraman polisimiz Fethi Sekin’in aziz hatırası Tire’de yaşayacak.
Tire Belediye Meclisinin oy birliği aldığı kararla ilçeye yeni kazandırılan parka Fethi Sekin Gençlik Parkı adını verdi.
Sekin ‘in 4 yıl önce tek başına yaptığı kahramanca çarpışma sayesinde onlarca kişinin hayatını kurtardığını ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “Olay dün yaşanmışcasına acımız taze, şehidimizin ismini ilçemizde yaşatmak için yeni parkımıza Tire Belediye Meclisimizde oy birliği ile aldığımız kararla İzmir Kahramanı Şehit Fethi Sekin Gençlik Parkı adını verdik,ruhu şad olsun” dedi.
Başkan Duran aynı olayda şehit olan adliye çalışanı Musa Can’ı da unutmayarak, ailesine ve ülkemize bir kez daha baş sağlığı diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.