İRAN’DAN ŞAŞKINA ÇEVİREN İHA HAMLESİ! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 04:03

İRAN’DAN ŞAŞKINA ÇEVİREN İHA HAMLESİ!

İnsansız hava araçlarının (İHA) son dönemde savaş meydanlarında gösterdiği başarı, ülkeleri bu teknolojiyi geliştirmeye itti. Harekete geçen İran yönetimi, Simnan eyaletinde iki gün sürecek İHA tatbikatı başlattı.

İRAN’DAN ŞAŞKINA ÇEVİREN İHA HAMLESİ!
Son Güncelleme :

06 Ocak 2021 - 17:27

2270 Okuma

Tasnim Haber Ajansına göre, İran Ordusu Harekat Başkan Yardımcısı Amiral Mahmud Musevi, “İran Ordusu kara, hava ve deniz kuvvetlerine ait yüzlerce İHA’nın yer aldığı tatbikatta, gerçeğe yakın savaş senaryoları uygulanacak” dedi.

Musevi, iki gün boyunca havadan havaya füzeler kullanılarak hava hedeflerinin imha edilmesi, yer hedeflerinin nokta atışıyla füzelerle vurulması ve intihar saldırıları gibi operasyonların tatbikatının yapılacağını kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.