SKANDAL MANŞETE SİYASİLERDEN PEŞ PEŞE ÇOK SERT TEPKİLER! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 03:35

SKANDAL MANŞETE SİYASİLERDEN PEŞ PEŞE ÇOK SERT TEPKİLER!

Sözcü Gazetesi bugünkü ilk sayfasında

SKANDAL MANŞETE SİYASİLERDEN PEŞ PEŞE ÇOK SERT TEPKİLER!
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 10:12

2080 Okuma

Gazetenin bugün yayımlanan manşet haberinin altında 2020 yılında yaşanan deprem, çığ, korona gibi felakatlerin sıralandığı kısımda Ayasofya’nın ibadete açılması da felaketlerden biri olarak gösterildi.

2020’nin Temmuz felaketi olarak gösterilen listede, “Yıllarca müze olarak hizmet veren İstanbul’daki Ayasofya Camii 86 yıl sonra ibadete açıldı. Dünya tepki gösterdi.” ifadelerine yer verildi. Yapılan bu haber sonrasında siyasi isimlerden peş peşe çok sert tepkilerde bulunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Sözcü Gazetesi’nin yapmış olduğu bu manşet üzerine sorulan soru üzerine “ Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de buna boşuna para verip almasın. Ayasofya 2020’nin taçlı yıldızıdır.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.