OMAR ELABDELLAOUİ’NİN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA YENİ AÇIKLAMA | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 02:40

OMAR ELABDELLAOUİ’NİN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA YENİ AÇIKLAMA

OMAR ELABDELLAOUİ’NİN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA YENİ AÇIKLAMA
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 17:48

3460 Okuma

Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui’nin son durumu açıklandı

Galatasaray’da yılbaşında yüzünde havai fişek patlayan ve tedavi edilen Omar Elabdellaoui’nin son durumu hakkında kulüp doktoru Yener İnce, hastane doktoru Vedat Kaya ve sarı kırmızılı takımın ikinci başkanı Abdrurrahim Albayrak açıklama yaptı. Bugün bir ameliyat geçiren Omar’ın yüzünde 2. derece yanık olduğu, sağ gözünün, sol gözüne göre daha fazla etkilendiği ancak durumun olumlu ilerlediği belirtildi.

Galatasaray’da yılbaşı kutlamasında yüzünde havai fişek patlayan futbolcu Omar’ın sağlık durumu ile ilgili kulüp doktoru Yener İnce, hastane doktoru Vedat Kaya ve sarı kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Omar’ın tedavi gördüğü hastane önünden açıklamalarda bulundu.

İnce Omar’ın sağlık durumu ile ilgili son detayları şu ifadelerle verdi:

Yılbaşı gecesi Omar tatsız bir kaza geçirdi. Kardeşimize ve camiamıza geçmiş olsun. Bazı spekülasyonlara engel olmak için söylemek istiyorum, Medical Park ve Liv Hospital grubuna teşekkür ediyorum. Burada Omar’ı karşılayan ekibin başında Vedat Hocamız vardı. Vedat Hoca bu konuda Türkiye’nin en iyisi. Bugün, Omar’a planlanan bir işlem yaptık. Bizim önceliğimiz oyuncumuzun sağlığına kavuşması. “Ne zaman oynayacak?” sorusu çok yersiz ve yanlış. O daha sonra konuşulacak konudur. Şuan öncelikli olan sağlığına tekrar kavuşması.

Yüzünde de 2. derece yanık var ama cerrahlar bunun daha sonra planlanıp müdahale edilebileceğini söylüyorlar. Şuan önceliğimiz göz sağlığı.

Doktor Vedat Kaya ise şu ifadeleri kullandı:

İlk önce, durumu değerlendirdikten sonra medikal tedaviye başladık. Yılbaşı gecesi 4’te bitti müdahalemiz. Bugün, daha önce yapmayı düşündüğümüz bir müdahalede bulunduk. Bundan sonra rehabilitasyonu için düşündüğümüz bir adım daha var ama gidişata göre bunlar değişebilir. Sağ gözde büyük bir ölçüde toparlanma var. Onu daha iyi hale getirmek için bir işlem yaptık. Şu ana kadar her şeyin çok iyi gittiğini söyleyebilirim. Bundan sonra tekrar pazar sabahı durumunu görüp, medikal tedavisine devam etmek istiyoruz.

Görme her travmadan etkilenir. Bunu minimumda tutacak şekilde, düzeltmek için işlemler yapıyoruz. Omar’da sağ göz biraz daha kötü durumda, sol göz daha iyi durumda.

Kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ise şu sözleri söyledi:

Vedat Hocama teşekkür ederim. Yılbaşına doktor arkadaşlarla beraber hastanede, Omar’ın başında girdik. Biraz önce Sağlık Bakanı Fahrettin Bey aradı. Onu da Vedat Hoca ile görüştürdüm. Sayın Bakan geniş bilgiler aldı. Bakanımız da olayı yakından takip ediyor. Omar şu an servise çıktı. Sağlık durumuyla ilgili zaten açıklamalar yapıldı. Sağlık Bakanı’na teşekkür ederim.

FANATİK

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.