SÜPER LİG’İN LİDERİ GALATASARAY 2021 YILINA KÖTÜ HABERLE BAŞLADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 05:45

SÜPER LİG’İN LİDERİ GALATASARAY 2021 YILINA KÖTÜ HABERLE BAŞLADI

SÜPER LİG’İN LİDERİ GALATASARAY 2021 YILINA KÖTÜ HABERLE BAŞLADI
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 13:22

3170 Okuma
Galatasaraylı futbolcu Omar’ın elinde havai fişek patladı
Sarı-Kırmızılı ekibin Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui evinde yılbaşı kutlaması yaptığı sırada elinde havai fişek patladı. Galatasaraylı futbolcunun görme kaybı tehlikesi yaşadığı iddia edildi. Peki deneyimli sağ bekin sağlık durumu nasıl?Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması nedeniyle yaralandı. Evinde parti veren Norveçli oyuncu havai fişeği elinde tuttuğu sırada patlama oldu. Yaralanan deneyimli sağ bek hastaneye kaldırıldı. Kulüp doktoru Yener İnce de hemen hastaneye gitti, Omar’ın tedavisiyle ilgilendi. Omar’ın iki gözünden de yaralandığı, görme kaybı tehlikesi yaşadığı öne sürüldü.

Galatasaray’ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui’nin sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, “Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde ve hayati tehlikesi bulunmuyor” denildi.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Akşam saatlerinde evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası sponsor hastanemiz Liv Hospital’a kaldırılan oyuncumuz Omar Elabdellaoui’nin ilk müdahalesi yapılmıştır. Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan Omar Elabdellaoui’ye geçmiş olsun mesajı

Evinde yeni yıl kutlama sırasında yaralanan Galatasaray’ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui için Fenerbahçe ve Beşiktaş geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Fenerbahçe Omar Elabdellaoui için yayımladığı geçmiş olsun mesajında, “Galatasaray Spor Kulübü’nün futbolcusu Omar Elabdellauoi’ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş da, “Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” paylaşımında bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.