TÜRK KIZILAY’I ALİAĞALILARDAN DESTEK BEKLİYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:01

TÜRK KIZILAY’I ALİAĞALILARDAN DESTEK BEKLİYOR

TÜRK KIZILAY’I ALİAĞALILARDAN DESTEK BEKLİYOR
Son Güncelleme :

31 Aralık 2020 - 10:24

1250 Okuma

 Ocak Ayında Türk Kızılay’ı Aliağa’da Kan Bağışı Toplayacak

Koronavirüs nedeniyle “Ulusal Güvenli Kan Temini Programı” kapsamında 2006 yılında bu yana yürütülen projeleri iptal olan Türk Kızılay’ı bölgede bulunan hastanelerin kan ve kan ürünü ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Kovid19 salgını döneminde okulların ve üniversitelerin kapalı olması nedeniyle kan bağışı toplayabilmek için İzmir ve ilçelerinde sadece meydan ve sabit merkezlerde hizmet veren Türk Kızılay Derneği İzmir Kan Bağış Merkezi, Aliağa Demokrasi Meydanı’nda 2-8-9-10-15-16-22-23-24-29-30 Ocak 2021 tarihlerinde saat 10:00 ile 20:00 saatleri arasında gönüllü vatandaşlardan kan bağışı toplayacak.

 

Türk Kızılay’ı, Kan İhtiyacını Karşılamaya Devam Ediyor

Türk Kızılay’ı, 2006 yılında bugüne devam eden “Güvenli Kan Temini Programı” kapsamında toplumun tüm kesimlerini kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve ulusal bir seferberlik başlatarak kan bağışında bulunmaya davet ediyor. Türkiye genelinde 18 Bölge Kan Merkezi ve 67 Kan Bağışı Merkezi’nde hizmet veren Türk Kızılay’ı, Türkiye’nin ihtiyacı olan 2 buçuk milyon ünite Kan ve kan ürünü karşılamak adına faaliyetlerine devam ediyor. Türk Kızılay Derneği İzmir Kan Bağış Merkezi’de tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi nedeniyle “Ulusal Güvenli Kan Temini Programı” kapsamında 2006 yılında bu yana yürütülen projelerinin iptal olmasına rağmen bölgede bulunan 94 hastanenin kan ve kan ürünü ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.