KINIK BELEDİYESİ CORONAVİRUS YAKALANAN VATANDAŞLARA HİJYEN VE ERZAK PAKETİ DAĞITIYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 19:18

KINIK BELEDİYESİ CORONAVİRUS YAKALANAN VATANDAŞLARA  HİJYEN VE ERZAK PAKETİ DAĞITIYOR   

KINIK BELEDİYESİ CORONAVİRUS YAKALANAN VATANDAŞLARA  HİJYEN VE ERZAK PAKETİ DAĞITIYOR   
Son Güncelleme :

30 Aralık 2020 - 10:52

2100 Okuma

Kınık Belediye Başkanlığı ilçe merkezi ve dış mahallelerde yaşayıp çağın hastalığı Coronavirüs hastalığına yakalanan tüm vatandaşlara hijyen ve erzak paketi dağıtıyor.

Kınık Belediyesi Halkla İlişkiler ekibi Maske,Mesefe kurallarına riayet ederek kapıda ziyaret ettiği vatandaşlara Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer’in selamını ve geçmiş olsun dileklerini ileterek içerisinde Maske,Kolonya,Dezenfektan bulunan hijyen paketi ile erzak paketi bırakıyorlar.

Vefa Destek Grubuyla da destek veriliyor,
Kınık belediyesi ekipleri hastalık  ve temaslı olması nedeniyle dışarı çıkamayıp yalnız yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında oluşturulan vefa destek grubuyla da 24 saat hizmet veriyor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.