Foreign Policy: Erdoğan’ın zafer yürüyüşü engellenemedi! On yıllardır böylesini görmedik | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 17:10

Foreign Policy: Erdoğan’ın zafer yürüyüşü engellenemedi! On yıllardır böylesini görmedik

Amerikan Foreign Policy dergisinden yayımlanan bir makalede, 2020 yılında Türk Ordusunun dünya çapında on yıllardır hatta belki de hiç olmadığı kadar aktif olduğu vurgulandı. Yazıda, Kovid-19 pandemisinin, Erdoğan ve Türkiye’nin zafer yürüyüşünü engelleyemediği aktarıldı.

Foreign Policy: Erdoğan’ın zafer yürüyüşü engellenemedi! On yıllardır böylesini görmedik
Son Güncelleme :

29 Aralık 2020 - 9:31

2200 Okuma

Amerikan Foreign Policy dergisinden ilginç bir yazı yayımlandı. Allison Meakem tarafından kaleme alınan yazıya, “Şu an trajikomik görünse de çoğumuz 2019 biterken 2020’yi fethedeceğimizi düşünerek yeni yıla girdik. Ancak Mart’ın ortası geldiğinde bu hayallerimiz çöktü ve 2020 bizi fethetti” cümleleriyle giriş yapıldı.

“BU SALGIN ERDOĞAN’IN ZAFER ARAYIŞINI ENGELLEYEMEDİ”

2020 yılındaki zorluklara rağmen Türkiye’nin ilerleyişini durdurmadığı belirtilen değerlendirmede, “Bu salgının zafer arayışını engellemesine izin vermeyen bir kişi varsa, o da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadeleri kullanıldı.

“TÜRK ORDUSU ÇOK AKTİFTİ”

“Bu yıl Türk Ordusu, dünya çapında on yıllardır olmadığı kadar, hatta belki de hiç olmadığı kadar aktifti” diye devam yazıda, Erdoğan’ın Libya’dan Dağlık Karabağ’a kadar Türkiye’nin hedeflerini ilerletmek için çalıştığı belirtilerek, Doğu Akdeniz’deki doğalgaz sondaj krizinin bir “temas sporuna” dönüştüğü kaydedildi.

İÇ MUHALEFETE GÖZ KIRPTILAR

Erdoğan ile Macron arasındaki gerilime, ABD’nin CAATSA yaptırımına değinilen yazıda, dışarıdan destek bulmaya çalışan iç muhalefete de gaz verildi ve “Türk muhalefeti büyüyor” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.