KARNE OLMAYACAK.! YÜZ YÜZE SINAVLAR İPTAL | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 05:00

KARNE OLMAYACAK.! YÜZ YÜZE SINAVLAR İPTAL

KARNE OLMAYACAK.! YÜZ YÜZE SINAVLAR İPTAL
Son Güncelleme :

25 Aralık 2020 - 13:29

1650 Okuma

Yüz yüze sınavlar ertelendi

Karne notu için gerçekleştirilmesi planlanan yüz yüze sınavlar yarıyıl tatili sonrasına ertelendi. Yeni tarih, Sağlık Bakanlığı’nın tavsiyeleri doğrultusunda belirlenecek.

Karne notunun verilebilmesi için gerçekleştirilmesi planlan yüz yüze sınavlar, sömestr tatili sonrasına bırakıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Sağlık Bakanlığımızın değerlendirmeleri doğrultusunda yüz yüze sınav konusunu yeniden ele aldık. Aldığımız kararla ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz karne notlarını bu dönem ders etkinliklerine katılım puanı üzerinden alacak. Lise öğrencilerimizin birinci dönem notlarını ise ikinci dönem yapacağımız yüz yüze sınavlarla belirleyeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.