BAKAN KOCA’DAN MÜJDE:AŞI ÇİN’DEN PAZAR GECESİ YOLA ÇIKIYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 11:01

BAKAN KOCA’DAN MÜJDE:AŞI ÇİN’DEN PAZAR GECESİ YOLA ÇIKIYOR

BAKAN KOCA’DAN MÜJDE:AŞI ÇİN’DEN PAZAR GECESİ YOLA ÇIKIYOR
Son Güncelleme :

24 Aralık 2020 - 19:51

1210 Okuma

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, Aşı ile ilgili yaptığı açıklamada ”Bir aksilik olmazsa Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece yola çıkıyor” dedi.

BAKAN KOCA’NIN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

“Bu yıl tüm dünyanın ortak bir amaç uğruna mücadele ettiği ama henüz amacına ulaşmadan sonlanan bir yıl olarak tarihe geçecektir. Tarih bu yılları büyük salgın yılları olarak anacaktır. Sürü bağışıklığını uygulamaya çalışan İsveç’te 789, en çok vaka ve vefa sayılarına ulaşan ABD’de 984, virüste mutasyon görülen İngiltere’de 994 vefat görüldü. Türkiye’de ise milyon nüfus başına vefat sayımız 216’ya ulaştı. Nisan ortasındaki ilk döneminde 8 bin 500 civarında olan günlük vefat sayılarının şu an %70 artışla 14 binlere ulaştığını görüyoruz. Son günlerde İngiltere gibi ülkeler kontrolsüz vaka artışlarını virüsün mutasyonuna bağlayarak açıklamaya çalışmaktadır.”

Aşılar bir aksilik olmazsa Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece yola çıkıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.