SİHA’lar Türkiye’nin gücünün ve bağımsızlığın sembolü haline geldi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 11:28

SİHA’lar Türkiye’nin gücünün ve bağımsızlığın sembolü haline geldi

Fransız Liberation gazetesi, SİHA’ların, Türkiye’nin gücünün yükselişinin ve büyüyen bağımsızlığının sembolü haline geldiğini yazdı.

SİHA’lar Türkiye’nin gücünün ve bağımsızlığın sembolü haline geldi
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 10:09

2170 Okuma

Gazetenin haberinde, Bayraktar TB2 SİHA’ların güvenilir olduğu ve deneyimli Türk ordusu tarafından kullanıldığı belirtildi.

SİHA’ların, Ankara’nın başarısının anahtarı olduğuna dikkati çekilen haberde, SİHA’ların Irak, Suriye, Libya ve Kafkasya’da kullanıldığı ifade edildi.

Haberde, SİHA’ların Türkiye’nin dış politikasında önemli rol oynadığının altı çizildi.

Bayraktar TB2 SİHA’ların 27 saat uçabildiği ve maliyetinin ABD’nin SİHA’larından daha düşük olduğu kaydedilen haberde, SİHA’ların aynı zamanda terör örgütü PKK’nın güç kaybetmesine neden olduğu belirtildi.

Haberde, SİHA’ların, şubatta Suriye’nin kuzeybatısında güç gösterisi yaptığı, Türkiye’nin gücünün yükselişinin ve büyüyen bağımsızlığının sembolü haline geldiği vurgulandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.