BERGAMA BELEDİYESİ’NDE BORÇLARI TAKSİTLENDİRME VE İNDİRİM FIRSATINDA SON 7 GÜN | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 16:41

BERGAMA BELEDİYESİ’NDE BORÇLARI TAKSİTLENDİRME VE İNDİRİM FIRSATINDA SON 7 GÜN

BERGAMA BELEDİYESİ’NDE BORÇLARI TAKSİTLENDİRME VE İNDİRİM FIRSATINDA SON 7 GÜN
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 16:06

1260 Okuma

Gecikme faizlerinde yüzde 90’na yakın indirim sunan 7256 sayılı kanun kapsamında başlayan borç taksitlendirme işlemleri 31 Aralık 2020 Perşembe günü sona eriyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar için son 7 güne girildi.

 

Bergama Belediyesi’ne günü geçmiş borçları bulunan vatandaşların yapılandırma işlemlerinde sona yaklaşılıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında belediye girişinde bulunan Haluk Elbe Salonu’nda oluşturulan tahsilat bölümünde işlemler rahatlıkla yapılmaya devam ediyor. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını 31 Aralık 2020 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar www.bergama.bel.tr web adresi üzerinden e-devlet şifresi ile ‘giriş yap’ lingi üzerinden şifrelerini tuşlayarak, ya da belediyeye şahsen başvuruda bulunarak yapabiliyorlar.

 

PEŞİN ÖDEMELERDE YÜZDE 90 FAİZ İNDİRİMİ

Vatandaşlara vergi ve para cezalarını peşin ödemeleri halinde yüzde 90 faiz indirimi fırsatı sunan işlemlerde isteyen taksitlendirme seçeneğinden de yararlanabiliyor. Ayrıca ödemeler kredi kartı ile de yapılabiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.