EPDK’DAN YENİ KARAR BU ABONELERİN ELEKTRİĞİ KESİLMEYECEK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 03:17

EPDK’DAN YENİ KARAR BU ABONELERİN ELEKTRİĞİ KESİLMEYECEK

EPDK’DAN YENİ KARAR BU ABONELERİN ELEKTRİĞİ KESİLMEYECEK
Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 12:11

1520 Okuma

EPDK Başkanı duyurdu bu abonelerin elektriği kesilmeyecek

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, “65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek” dedi.

 

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada bulundu

65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek.

Mağduriyet oluşmaması için cuma günleri, resmi ve dini bayramlarda ve bu bayramların bir önceki gününde –yani arifesinde- elektrik kesme işlemi yapılamayacak.

Bir inşaat bittiğinde, elektrik altyapısını hazır hale getirmeyen dağıtım şirketine ceza verilecek. Kesinti sayı ve sürelerinde iyileştirme yapamayan elektrik dağıtım şirketlerine ceza verilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.