YOUTUBE,GMAİL ÇÖKTÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:47

YOUTUBE,GMAİL ÇÖKTÜ

YOUTUBE,GMAİL ÇÖKTÜ
Son Güncelleme :

14 Aralık 2020 - 16:12

2140 Okuma

Google, Gmail ve Youtube çöktü mü? Youtube neden açılmıyor? Dünya genelinde Google servisleri, Gmail ve Youtube’a erişim sorunları yaşanıyor. Google, Gmail ve Youtube’a neden girilmiyor. Milyonlarca insan bu sorunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar…

Dünya genelinde Gmail, Drive ve Youtube gibi Google servislerine ulaşım sorunları yaşanıyor. Google, Gmail ve Youtube ne zaman düzelecek. Resmi bir açıklama var mı? İşte detaylar…

YouTube’da bir süre erişim problemi yaşandı. Google Türkiye, erişim problemi yaşanınca Twitter hesabında YouTube ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı; “YouTube dahil olmak üzere bazı Google hizmetlerinde bazı aksaklıklar yaşandığının farkındayız. Google, bu aksaklıkları gidermek için çalışıyor.”

Google Türkiye Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Google sunucularında yaşanan sorunların farkında olduklarını belirterek, “Google, bu kritik sorunları gidermek için çalışıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Google’a bağlı olarak hizmet veren Gmail, Google Meets gibi servislere de erişilemiyor. Google arama motorunda ise erişim sıkıntısı yaşanmadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.