Vahide Perçin’in sağlık durumu! Altan Gördüm açıkladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 14:12

Vahide Perçin’in sağlık durumu! Altan Gördüm açıkladı

Son Güncelleme :

14 Aralık 2020 - 12:39

2.2110 Okuma
1

Saçlarını kısacık kestiren oyuncu Vahide Perçin'in yeniden kansere yakalandığı öne sürülmüştü.

reklam
2

Bu iddiayı yalanlayan eski eşi Altan Gördüm, "Rol aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinden ayrılıp saçlarını kestirince ortaya böyle bir iddia atıldı. Ama sağlığı çok iyi. Artık kendisine zaman ayıracak. Geçmiş yıllarda sağlık durumu nedeniyle saçlarını kesmişti ama bu kez öyle bir problem yok" dedi.

3

"İLK TANIŞTIĞIMIZDA DA KISAYDI" Sözlerini sürdüren Gördüm, "Vahide ile ilk tanıştığımızda da saçları kısaydı. Saçlarını kendi isteğiyle kesti" açıklamasında bulundu.

reklam
4

Vahide Perçin, 2011 yılında meme kanserine yakalanmış ve tedavi görürken yıllardır uzun kullandığı saçlarını kazıtmak zorunda kalmıştı.

reklam
5

"TEHLİKELİ BİR DURUM YOK" Rol aldığı diziden ayrıldıktan sonra saçlarını kestiren 55 yaşındaki oyuncu, yeniden kansere yakalandığını düşünerek korkan sevenlerini rahatlatacak şu açıklamayı yapmıştı; "Öyle bir şey olsa hemen saç kesilmez. Önce tedavi başlar. Tehlikeli bir durum yok, korkmayın."

6

"O ARKADAŞLARI TARİHE BIRAKIYORUZ" Altan Gördüm, Ozan Güven ve Sermiyan Midyat'ın eski sevgililerini darp ettikleri iddiasıyla gündeme gelmeleri hakkında da konuştu.

7

"O ARKADAŞLARI TARİHE BIRAKIYORUM" "Gerçekten bilmiyorum ama öyle şeyler yaptılarsa bu arkadaşlar kim olursa olsun hiç kimsenin böyle bir ayrıcalığı yoktur. Özellikle sanatçının duruşuyla topluma örnek olması durumunda kesinlikle desteklenecek bir durum değil. İnsanız, sanatçı önce insan olmalı. O arkadaşları da tarihe bırakıyoruz, öyle bir şeyler yaptılarsa ama bilmiyorum."