CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AZERBAYCAN’A GİDİYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 13:07

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AZERBAYCAN’A GİDİYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AZERBAYCAN’A GİDİYOR
Son Güncelleme :

09 Aralık 2020 - 10:25

1500 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Azerbaycan’a gidecek, mevkidaşı İlham Aliyev ile Karabağ’daki ateşkesin ardından ilk kez yüz yüze görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Karabağ’daki ateşkesin ardından ilk kez bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakü ziyareti 2 gün sürecek. Görüşmede, hem iki ülke arasındaki ilişkiler hem de Karabağ’daki son durum ele alınacak. Erdoğan-Aliyev görüşmesinde ateşkes süreci tüm detaylarıyla değerlendirilecek.

Azerbaycan’da zafer töreni hazırlıkları: Türk askeri Bakü’de
İki lider, ateşkesi gözetmek ve denetlemek üzere kurulan Türk-Rus merkezi ile ilgili son durumu da ele alacak. Ortak merkez için yürütülen faaliyetler konuşulacak.

Görüşmelerde, Türkiye ve Azerbaycan’ın birlikte atacağı adımlara ilişkin değerlendirmeler de yapılacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.