KARABAĞLAR ZABITASI İŞYERLERİNİ DENETLEDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 18:30

KARABAĞLAR ZABITASI İŞYERLERİNİ DENETLEDİ

KARABAĞLAR ZABITASI İŞYERLERİNİ DENETLEDİ
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 15:51

1470 Okuma

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle gerekli önlemleri alan Karabağlar Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik ve sokak hayvanlarının beslenmesinin yanı sıra Zabıta Müdürlüğü ekipleri de faaliyette olan işyerlerini denetliyor.

İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs salgınına önlem amacıyla yayınladığı genelge doğrultusunda, 10.00-17.00 saatleri arasında açık olması gereken market, bakkal, manav, kasap, kuruyemiş ve şarküteri işleticilerinden belirlenen saatlere uymaları istendi. Ayrıca fırın ve unlu mamullerle 10.00 ile 20.00 arasında paket servis yapan lokanta ve restoranlarda da denetim gerçekleştirildi. Bu denetlemelerde maske ve hijyen kontrolünün yanında HES kodu sorgulaması yapıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.