ALİAĞA BELEDİYE EKİPLERİ ÇITAK MAHALLESİN’NDE | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 11:58

ALİAĞA BELEDİYE EKİPLERİ ÇITAK MAHALLESİN’NDE

ALİAĞA BELEDİYE EKİPLERİ ÇITAK MAHALLESİN’NDE
Son Güncelleme :

03 Aralık 2020 - 9:44

1170 Okuma

Aliağa Belediyesi, mahallelerde gerçekleştirdiği temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler; Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy, Aşağı Şehitkemal, Yukarı Şehit Kemal, Samurlu, Güzelhisar Mahallelerinin ardından çalışmalarını Çıtak Mahallesi’nde sürdürüyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatlarıyla Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde çevre düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarına Çıtak Mahallesi’nde devam eden ekipler, mahallenin dört bir yanında çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, ova yollarının yapımı, oyun parkı bakımı, metruk binaların yıkımı gibi çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Aliağa Belediyesi mahallede ikamet eden vatandaşların daha temiz, düzenli bir çevrede yaşaması için tüm ekipleriyle seferber oluyor.

Muhtar Güleç “Belediyemizin Çalışmalarından Memnunuz”
Mahalledeki çalışmaları değerlendiren Çıtak Mahalle Muhtarı Üstün Güleç, Aliağa Belediyesi’nin tüm ekipleriyle Çıtak’ta çalışma başlattığını söyledi. Güleç, “Belediyemiz tarafından mahallemizde ağaçlarımızın budanması, park ve bahçelerimizin düzenlenmesi ve bazı ova yollarımız yapılıyor. Eksik gedik ne varsa hallediliyor. Bu çalışmalardan dolayı başta Başkanımız Serkan Acar olmak üzere Aliağa Belediyemize teşekkür ediyorum. Belediyemizin çalışmalarından memnunuz” ifadelerini kullandı. Aliağa Belediyesi’nin çalışmaları mahallede ikamet eden vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.