ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI M.EKREM ORAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 13:13

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI M.EKREM ORAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI M.EKREM ORAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
Son Güncelleme :

02 Aralık 2020 - 14:52

1090 Okuma

 Başkan Oran sağlık çalışanlarını unutmadı; “Size minnettarız!”

 Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran yeni yip Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına kumanya dağıttı.

Çeşme Belediyesi Koronavirüs salgınıyla en ön cephede savaşan, canları pahasına gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmadı. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ilçedeki tüm sağlık çalışanlarına kumanya dağıttı.

Sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları için teşekkür eden Oran, “Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde gece gündüz demeden büyük bir özveri ile hizmet eden değerli sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Siz kahraman sağlık emekçileri, pek çoğumuzun korkuya teslim olduğu bu zor günlerde, bizlere cesaretinizle güç, gözlerinizle umut, ellerinizle hayat veriyorsunuz. Ayağınıza taş değmesin. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Hepimiz size minnettarız ” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.