AK PARTİLİ KIRKPINAR; ŞİDDETLE KINIYORUZ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 13:53

AK PARTİLİ KIRKPINAR; ŞİDDETLE KINIYORUZ

AK PARTİLİ KIRKPINAR; ŞİDDETLE KINIYORUZ
Son Güncelleme :

29 Kasım 2020 - 19:01

2170 Okuma

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kahraman Türk Ordusu hakkında ahlak ve seviye yoksunu ifadeler kullanan CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı şiddetle kınadıklarını vurguladı. 

Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Kırkpınar “Kahraman ordumuz için ahlak ve seviye yoksunu ifadeler kullanan CHP’li Ali Mahir Başarır’ı kınıyorum. Geçmişte vesayeti arkasına alarak, iktidar olanlar, Bugün milletinin hizmetinde olan Türk ordusuna karşı, akıl almaz ifadeler kullanmışlardır. Özellikle son zamanlarda, askerimizden, öğretmenlerimize kadar tüm değerlerimiz, hedef alınmıştır. Kahraman ordumuza karşı yapılan bu çirkin saldırıları reddediyoruz. Bu malayani yaklaşımları yüce Türk milleti elbette mahkum edecektir. Dağlık Karabağ’dan Doğu Akdeniz’e Libya’dan Suriye’ye S400’ler den kapalı Maraş’a nerede ulusal çıkarlarımız varsa hepsine muhalif bir anlayışla hareket eden bu sığ düşünce son olarak da ABD’den iktidar dilenmiştir. Bu mandacı düşünceye gereken cevabı vereceğimizden  hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin huzuru ülkemizin güvenliği için mücadele eden Kahraman ordumuza güvenimiz ve desteğimiz tamdır.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.