KRONE’DEN TİRE BELEDİYESİ’NE EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ HEDİYE | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 10:46

KRONE’DEN TİRE BELEDİYESİ’NE EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ HEDİYE

KRONE’DEN TİRE BELEDİYESİ’NE EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ HEDİYE
Son Güncelleme :

26 Kasım 2020 - 22:52

1220 Okuma
2012 yılı sonundan beri Tire’ deki fabrikasında Türkiye ve dış pazarlarda treyler üretimi gerçekleştiren Krone Trailer İnternational Tic. Ltd. Şti. Tire Belediyesi’ne şartsız dorse hediye etti. 
Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Üretim Müdürü Alper Evcimen ve Satış Koordinasyon Müdürü Tolga Erdinç Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a dorseyi teslim ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Krone Tire Fabrikası yetkililerine yaptıkları jest karşısında teşekkür eden ve tüm Tireliler adına teşekkür çiçeği takdim eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “İlçemiz Organize Sanayi Bölgesi’ndeki göz bebeği kuruluşlardan biri olan ve yüzlerce Tireli işçi çalıştıran Krone Tire Fabrikasının kıymetli yetkililerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Hediye edilen dorse belediyemizin ihtiyacı olan malzemelerin taşınmasında bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Dorse bizler için elzem bir ihtiyaçtı. Yıllık 10 bin adetlik üretim kapasitesiyle hem Türkiye iç pazarına hem de dünyaya treyler satışı yapan Krone Trailer İnternational Tic. Ltd. Şti.’ye çalışmalarında başarılar diliyorum “dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.