GAZİEMİR’İN FESTİVAL ALANI YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 20:08

GAZİEMİR’İN FESTİVAL ALANI YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR

GAZİEMİR’İN FESTİVAL ALANI YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR
Son Güncelleme :

26 Kasım 2020 - 10:26

1310 Okuma

Gaziemir Belediyesi; festival, konser ve milli bayram kutlamaları gibi açık hava etkinliklerine ev sahipliği yapan 5 dönüm büyüklüğündeki Festival Alanını yeniliyor.

Gaziemir’in adının dünyada duyulmasını sağlayan Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin düzenlendiği Festival Alanı yenileniyor. Milli bayram kutlamaları, tiyatro, konser, sinema gösterimi gibi açık hava etkinliklerine ev sahipliği yapan Festival Alanında zemin rehabilitasyonu yapılıyor. Gaziemir Belediyesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında alanın drenaj sistemi, otomatik sulama sistemi ve çimleri yenileniyor.
Gaziemirli yurttaşların yaz aylarında buluşma noktaları arasında yer alan alanın yıpranan çimleri kaldırıldı. Çalışmalar kapsamında, kullanım süresi dolduğu için verimli çalışmayan drenaj sistemi ve otomatik sulama sistemi de yenileniyor. Alanda yürütülen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından çim serim işlemine başlanacak. Çim seriminin tamamlanmasıyla Festival Alanı, yeni yüzüyle yurttaşların hizmetine sunulacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.