SUUDİ ARABİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANI FAYSAL: TÜRKİYE İLE İYİ VE DOSTANE İLİŞKİLERİMİZ VAR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 21:11

SUUDİ ARABİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANI FAYSAL: TÜRKİYE İLE İYİ VE DOSTANE İLİŞKİLERİMİZ VAR

SUUDİ ARABİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANI FAYSAL: TÜRKİYE İLE İYİ VE DOSTANE İLİŞKİLERİMİZ VAR
Son Güncelleme :

23 Kasım 2020 - 13:21

1840 Okuma

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan, Türkiye ile iyi ve dostane bir ilişki olduğunu, ülkede Türk mallarına karşı da herhangi bir boykot kampanyasının olmadığını ifade etti.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan, Türkiye ve Suudi Arabistan ilişkileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Reuters’a konuşan Faysal bin Ferhan, Türkiye ile ilişkilerinin son derece iyi ve dostane bir seviyede ilerlediğini kaydetti.

Suudi Arabistan’da Türkiye’ye karşı boykot uygulandığı iddialarına da yalanlayan Faysal bin Ferhan, Türk mallarına karşı herhangi bir boykot kampanyasının olmadığını vurguladı.

Suudi Arabistan’da çevrimiçi video konferans olarak düzenlenen G-20 zirvesinde konuşan Faysal bin Ferhan, Katar ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Bakan Faysal, “Meşru güvenlik kaygılarımızı giderme isteğimiz hala devam ediyor olmasına rağmen, BAE, Mısır, Bahreyn ile birlikte Katar’la olan ihtilafa son vermek için çözüm arayışımız devam ediyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.