MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI AKSOY SERBEST BIRAKILDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 15:23

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI AKSOY SERBEST BIRAKILDI

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI AKSOY SERBEST BIRAKILDI
Son Güncelleme :

23 Kasım 2020 - 15:31

1490 Okuma

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy serbest bırakıldı

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da aralarında bulunduğu kişilere yönelik “zimmet ve irtikap” iddialarıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan 27 zanlıdan 23’ü adliyeye sevk edildi.

Belediye Başkanı Serdar Aksoy, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Serdar Aksoy’un, suçlamaları reddettiği ve “Yaptığım her şey hukuka uygundur” dediği öğrenildi. Aksoy’un serbest bırakıldığı belirtildi.

 

AKSOY: YAPTIĞIM HER ŞEY HUKUKA UYGUN

İzmir’in Menemen Belediyesi’ne yönelik operasyonda gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilenlerden, aralarında Başkan Serdar Aksoy’un da bulunduğu 23 kişinin işlemleri sürüyor.

Diğer 3 kişinin ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında 2 kişinin daha aranmasının sürdüğü kaydedildi. Hakkında ‘zimmet’, ‘görevi kötüye kullanma’, ‘resmi evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık’ suçları bulunan Serdar Aksoy’un, suçlamaları reddettiği ve “Yaptığım her şey hukuka uygundur” dediği öğrenildi. Yanında bavulla birlikte adliyeye gelen Aksoy, basın mensuplarına yanıt vermedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.