Başkan Koştu, sanayi esnafı ile bir araya geldi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 01:34

Başkan Koştu, sanayi esnafı ile bir araya geldi

Başkan Koştu, sanayi esnafı ile bir araya geldi
Son Güncelleme :

19 Kasım 2020 - 17:55

1040 Okuma

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama sanayi esnafına bir ziyaret gerçekleştirdi. Esnafın öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Koştu, “Her zaman esnafımızın yanındayız” dedi.

Bergama Demirciler Odası Başkanı Özcan Ala ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Balcı ile Bergama 2. Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, esnafın taleplerini not aldı. Başkan Koştu, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Bugün sanayi esnafımızın öneri ve taleplerini dinledik. Tek tek not aldık. Hayırlı ve bereketli işler diledik. Bergama’mız için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.